jump to navigation

Εσένα ο παππούς σου ήταν στα SS; 14 Μαΐου, 2012

Posted by expaganus in προπαγάνδα, πόλεμος, Επικαιρότητα, Μουσική, Σύγχρονα προβλήματα.
Tags: , , , , , , , ,
trackback

Πολλά έχουν ειπωθεί για τη νεοναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» και τις ψήφους που πήρε στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Υπάρχουν πολύ καλά και περιεκτικά αφιερώματα, όπως για παράδειγμα το «Φάκελος Χρυσή Αυγή» του Jungle Report και το ιστολόγιο xa-watch. Οπότε ας κάνουμε κάτι διαφορετικό… Ας ακούσουμε λίγη μουσική από αυτήν που απολαμβάνουν τα γνήσια μέλη της οργάνωσης, όταν δεν παριστάνουν τους πατριώτες, Χριστιανούς Ορθοδόξους κτλ. για ν’ αρπάξουν την ψήφο εκείνων που σε καμμία περίπτωση δεν θα ψήφιζαν ναζιστικά κόμματα.

Αυτή την εκτέλεση την έχει ανεβάσει χρήστης με το όνομα «Ταγματασφαλίτης», που δηλώνει στο προφίλ του θαυμαστής του Πλεύρη, εθνικιστής, που αγαπά τον Χίτλερ καθώς αυτός είναι «ο προστάτης και πατέρας μας. Οι πρόγονοί μου τον πολέμησαν επειδή δεν ήξεραν το όραμα που είχε να προστατέψει την Αρεία Φυλή από μαύρους, γύφτους, Εβραίους κτλ». Κάτω από το βίντεο ο «Ταγματασφαλίτης» σημειώνει: «τρομερό τραγούδι και πραγματικά λυπάμαι που δεν ειχαμε τιμηθει σαν οικογενεία να έχουμε ενα μέλος που να ανηκε στα στα SS»

Αλλά υπάρχει κι άλλη μια εκτέλεση του άσματος, στο στούντιο:

Κάτω από το βίντεο αυτό βλέπουμε και το περσινό σχόλιο «TIMH KAI DOKSA STIS LEGEONES TU THANATO KAI THS LEYKHS FYLHS». Στο προφίλ του χρήστη που έκανε το σχόλιο βλέπουμε βίντεο με τη συνέντευξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, «Αυτοψία» στον «ALPHA», αλλά και βίντεο των NAER MATARON όπου συμμετέχει ο έτερος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής.

Και λίγα λόγια για το συγκρότημα «No Surrender», που υπάγεται στο κίνημα «Αίμα και Τιμή» όπως άλλωστε λέει και το σύνθημά τους «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή»:

Δημοσίευσηαπό SL4YT4NIC » Τρί Οκτ 16, 2007 3:39 am

Oι No Surrender είναι μια εθνικιστική-φυλετική μπάντα από την Αθήνα που δραστηριοποιείται μέσα από τις τάξεις του παγκόσμιου ανεξάρτητου κινήματος ‘Αίμα και Τιμή’ (Blood&Honour). Δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2002 και ως εμπλεκόμενα μέλη του Ελληνικού B&H που ήταν τα μέλη τους, το σχήμα έμελλε να γίνει η πρώτη φωνή του Ελληνικού B&H. Από τότε μέχρι σήμερα και έχοντας αλλάξει κάμποσα μέλη, πραγματοποίησαν αρκετές κυκλοφορίες, έχουν κάποιες συμμετοχές σε συλλογές και ζωντανές εμφανίσεις μαζί με Ελληνικές και ξένες μπάντες, με την πρώτη τους να πραγματοποιείται τον Αύγουστο του 2003 στη συναυλία του Ελληνικού B&H, όπου για πρώτη φορά εμφανιζότανε ξένο εθνικιστικό σχήμα (οι Ολλανδοί Brigade M) στη χώρα. Οι N.S. συνεχίζουνε δυναμικά, με καινούργια τραγούδια, ακόμα πιο πολλές συναυλίες και πίστη στον αγώνα των λευκών εθνικιστών/εθνικοσοσιαλιστών, μακριά από την ποζεριά και την εκμετάλλευση. H τωρινή τους σύνθεση είναι: Αλμπέρτος-φωνή/κιθάρα, Λάζαρος-μπάσο και Αντώνης-τύμπανα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από αυτούς σε όλους τους φίλους, συναγωνιστές, περιοδικά και ιστοσελίδες που τους στήριξαν.αντε και ενα κομματι τους τωρα που εχω κεφια
PAPPOUS 88′
EΝΑ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣTOTENKOPF, ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ

ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΙ ΕΓΩ

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ SS

ΚΙ ΑΡΑΖΕ ΣΤΗΝ Ε.Σ.Π.Ο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ

ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ, Ε.Λ.ΑΣΙΤΕΣ, Κ.Κ.Ε ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΙ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ

Τελευταία επεξεργασία απο SL4YT4NIC την Τρί Οκτ 16, 2007 3:55 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Θέλετε κι άλλες αποδείξεις ότι Χρυσή Αυγή και ναζισμός είναι συγκοινωνούντα δοχεία, κι ότι ο «εθνικισμός» που ευαγγελίζονται είναι ουσιαστικά ναζισμός; Σε άλλο βίντεο του ίδιου συγκροτήματος, που έχει ως τίτλο την προτροπή «Σφάξε έναν πολιτικό», βλέπουμε τα σχόλια χρήστη με το όνομα «Χρυσή Αυγή» (XRUSHavgh), που απευθυνόμενος σε άλλον χρήστη με τον οποίο τσακωνόταν έγραψε «πριν από 5 μήνες»:

«loipon, gay, ase ta sxolia sta e8nikistika video sto youtube ki ela na se #$%#$#.»

Αυτός λοιπόν είναι ο «εθνικισμός» της Χρυσής Αυγής: αλληλένδετος με την αγάπη στον Χίτλερ που ο Μιχαλολιάκος έχει υμνήσει κατ’ εξακολούθηση, και συνυφασμένος με την ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά του ελληνικού έθνους – γιατί μόνο προδότες είναι οι Έλληνες που κατατάχτηκαν στα SS. Όπως προδότης ήταν και ο Σεβαστιανός Φουλίδης, που όπως διαβάζουμε στο τεύχος 68 του «Χρυσή Αυγή» (Ιανουάριος 1992) ήταν Έλληνας από τον Πόντο, συνεργάτης των Γερμανών ναζιστών και κατάσκοπος τους στην Ελλάδα, ταγματάρχης των SS. Όπως προδότης ήταν και ο Βέλγος Léon Degrelle που, μετά την εισβολή των ναζί στο Βέλγιο, κατέληξε να υπηρετεί στα SS, και μάλιστα ως αξιωματικός, και τον οποίο υμνεί το περιοδικό της Χ.Α. του Ιουνίου του 1994.

Αν λοιπόν αναγνώστη, στις τελευταίες εκλογές ψήφισες Χρυσή Αυγή επειδή δηλώνουν «εθνικιστές», αλήθεια τέτοιον εθνικισμό εννοούσες; Ο δικός σου παππούς ήταν στα SS; Ελπίζω πως όχι… Όμως αν δεν ήταν, τι δουλειά έχεις με ανθρώπους που εύχονται να ήταν στα SS ο δικός τους;

Ακόμα κι αν ήταν στα SS ο παππούς σου, δεν υπάρχει λόγος να τον ακολουθήσεις στην προδοσία ψηφίζοντας αυτούς τους λάτρεις του ναζισμού.

Σχόλια»

1. Στο καλό Τζίμη… | Somewhere Between the Sacred Silence and Sleep - 20 Ιανουαρίου, 2018

[…] γενικότερα στον εθνικοσοσιαλισμό, ας ρίξει μια ματιά εδώ. Και εδώ. Και εδώ. Καλή ψυχή λοιπόν για τον Τζίμη, που […]


Σχολιάστε